
مزایا و معایب کابینت نئوکلاسیک چیست؟ آیا کابینت نئوکلاسیک گزینه ی خوبی برای کابینت کردن اشپزخانه می باشد؟ با رواج سبک کلاسیک، مردم به جزئیات رو آوردند، زرق و برق و خانهها و دکوراسیونها انقدر مجلل و در عین حال شلوغ شد که خیلیها تیشه به ریشه این سبک زدند و به مدرنیته رو آوردند. باز هم داستان تکرار شد و ما از اونور بوم افتادیم؛ سادگی بیش از حد، خلوتی فضا، استفاده بیشتر از رنگهای سرد، روح صنعتی را وارد خانهها کرد. همین امر باعث شد برخی از افراد به دنبال میانه روی بودند. مردم خواستار کابینت هایی شدند که زرق و برق زیادی نداشته باشد و در عین حال سادگی بیش از حد آن نیز توی ذوق نزند. بنابراین کابینت نئوکلاسیک روی کار آمد. هر کاری بی عیب و نقص نیست و کابینت نئوکلاسیک نیز از این قائده مستثنی نمی باشد به همین دلیل در این مقاله می خواهیم در مورد مزایا و معایب کابینت نئوکلاسیک به بحث و بررسی بپردازیم.
حالا در این مقاله میخواهیم در مورد مزایا و معایب کابینت نئوکلاسیک آشنا شویم تا بتوانیم دید همه جانبهای به این سبک جذاب و مد شدهی این روزها داشته باشیم. در صورتی که قصد مشاهده انواع کابینت آشپزخانه را دارید و یا می خواهید کابینت مورد نظر خود را همین حالا سفارش دهید می توانید با مجموعه نف دکور همراه باشید و سفارش خود را ثبت کنید. همچنین شما عزیزان می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر از مشاوره رایگان مجموعه نف دکور بهره مند شوید.
مزایا و معایب کابینت نئوکلاسیک
جهت هزینه برای هر کاری پیش از شروع می بایست تمامی جوانب کار را بسنجید چرا که قرار است چندین سال از آن بهره ببرید و برای آن هزینه صرف کنید. یکی از این کارها دکور کردن آشپزخانه و استفاده از کابینت آشپزخانه می باشد. در صورتی که برای کابینت کردن آشپزخانه خود گزینه نئوکلاسیک را برگزیده اید می بایست با مزایا و معایب کابینت نئوکلاسیک آشنا شوید. در ادامه برخی از مزایا و معایب این نوع کابینت را برای شما بیان می داریم. با نف دکور همراه باشید.
کسب اطلاعات بیشتر: مزایا و معایب کابینت پلی اورتان

مزایا و معایب کابینت نئوکلاسیک
مزایای کابینت نئوکلاسیک چیست؟
اکثرا میشنویم کابینتهای نئوکلاسیک طرفداران بسیاری دارند، پس حتما باید مزایای زیادی داشته باشند که این همه طرفدار پیدا کرده اند. خب زمان آن رسیده است که مزایای کابینت نئوکلاسیک را برای شما بیان کنیم تا با اطلاعات بیشتری گزینه مورد نظر خود را انتخاب کنید.
همانطور که قبلا هم گفتیم یکی از بهترین ویژگیهای کابینت نئوکلاسیک، مدل تلفیقی و بین سبکی می باشد. در واقع اصلاح شده ایرادات دو سبک متفاوت است و تعادلی بین این دو ایجاد کرده است. این گزینه برای کسانی که به دنبال کابینت های شلوغ و یا کابینت های خیلی ساده نمی باشند بسیار مناسب می باشد.
به نظر میرسد تنوع رنگی نقطه قوت بعدی این سبک باشد. اکثریت طرح ها ساده هستند اما تنوع رنگی این امکان را میدهد که با سلایق مختلف هماهنگ شوند. رنگ های مورد استفاده در سبک نئوکلاسیک بیشتر در طیف سفید، طوسی و آبی هستند. چوب و ام دی اف خام بیشترین کاربرد را در این نوع کابینت دارند که با رنگ و روکش پوشش داده میشوند برای مشاهده انواع روکش کابینت ام دی اف می توانید به بخش مربوطه مراجعه کنید.
تزئیناتی مانند دستگیره و … هم در سادهترین حالت و اغلب فلزی یا سرامیکی استفاده میشوند که زرق و برق زیادی ندارند و در عین حال می توانند کابینت ها را از حالت لختی خارج کنند.
کابینتهای نئوکلاسیک را معمولا تا سقف کار میکنند، به همین دلیل ارتفاع بلند آنها و سادگی طراحی باعث می شود این سبک بسیار مناسب برای فضاهای کوچک باشد، به خصوص اگر در رنگهای روشن استفاده شود به راحتی می توانید با استفاده از این نوع کابینت ها فضای آشپزخانه را بزرگتر جلوه دهید.
براساس متریالی که با آن کابینت نئوکلاسیک ساخته می شود، مقاومت بالا در برابر رطوبت و حرارت و عمر زیاد به دلیل نوع پوشش کابینتهای نئوکلاسیک مزیت بسیار خوبی محسوب می شود.
سادگی طراحی این کابینتها آرامش و تمیزی را القا میکند و نسبت به سبکهای پر جزئیاتی مثل کلاسیک، نگهداری از آن بسیار ساده تر است. چون هرچه ظرافت کار بیشتر باشد، آلودگیهایی مثل غبار و چربی نیز در کنج های کابینت بیشتر جمع می شود در نتیجه تمیز کردن آن سخت تر است.
اگه قرار باشد کابینت نئوکلاسیک را با کابینت کلاسیک مقایسه کنیم، میتوانیم بگوییم از لحاظ قیمت نیز کابینت نئوکلاسیک برتری دارد، چون در کابینتهای کلاسیک تماما چوب به کار میرود اما نئوکلاسیک را با امدیاف خام و روکش و رنگ می ساند که خب به صرفهتر هست و حتی زمان آمادهسازی آن نیز کم می شود.
کسب اطلاعات بیشتر: مزایا و معایب کابینت رنگ

مزایا و معایب کابینت نئوکلاسیک
معایب کابینت نئوکلاسیک چیست؟
ساده است: معمولا کابینت نئوکلاسیک دارای طرح های ساده ایست و این موضوع برای طرفداران سبک کلاسیک ایراد محسوب می شود. اما باید بگوییم همین موضوع باعث شده که بسیاری از افرادی که نه شلوغی طرح های کلاسیک را می پسندند و نه سادگیِ طرح های مدرن، عاشق سبک نئوکلاسیک هستند.
برای ساخت کابینت نئو کلاسیک، نیاز به دقت بالا و امکانات زیاد است: ساخت کابینت نئوکلاسیک به دلیل حکاکی دستگاه سیانسی و نوع رنگپاشی، کار حساس و با دقتی می باشد، پس شاید هر کابینتسازی و هر کارگاهی قادر به انجام و تولید آن نباشد. بهترین راه این است که با یک کابینت سازی که در زمینه تولید کابینت نئوکلاسیک تجربه کاری بالایی دارد شروع به کار کنید. نف دکور در این زمینه یکی از بهترین گزینه ها می باشد.
مشاورهها و تجربه کابینت ساز، موثر در خروجی کار: در همین راستا انتخاب گروهی متخصص در این زمینه اهمیت زیادی دارد، چون حتی در زمان رنگآمیزی کابینت نئوکلاسیک، اگر رنگ خوبی انتخاب و استفاده نشود، در نتیجه کابینت بد رنگ و کدری به دست می آید. از دیگر دلایلی که باعث می شود انتخابِ طراح و مجری اهمیت بالایی داشته باشد، این است که طراحی در کیفیت نهاییِ متریال اثر زیادی دارد. مثلا در نوع کابینت نئوکلاسیک پولیشی، باید دقت کرد که طرح ساده باشد، چون کار باید سمباده بخورد و اگر به این نکته توجه نشود، ممکن است کابینت تمیزی تحویل نگیرید.
اجرای رنگ روی کابینت نئوکلاسیک، نیاز به محیط ایزوله دارد: همانطور که گفتیم، ساخت کابینت نئوکلاسیک (چون معمولاً از ام دی اف خام رنگ شده برای اجرای سبک نئوکلاسیک استفاده می شود) بسیار حساس است و اگر کار در محیط ایزولهای نباشد، سطح کابینت به صورت یکدست و صیقلی حاصل نمی شود.
اکثر کابینتهای نئوکلاسیک نسبت به اشیا تیز و برنده حساس هستد: به دلیل اینکه کابینت نئوکلاسیک را اغلب از ام دی اف خام میسازند، مانند کابینت ام دی اف و بعد روی آن را رنگ میزنند یا با روکش می پوشانند، نسبت به اشیا تیز و برنده بسیار آسیبپذیر هستند و این آسیبپذیری یک اثر ثانویه دارد؛ این اثر ثانویه، آسیب پذیری در برابر رطوبت است. کابینتهای روکش رنگ که اغلب به کابینت نئوکلاسیک هم شناخته میشوند (هر چند به غلط)، مقاومت قابل قبولی در برابر رطوبت دارند. اما از آنجایی که نسبت به اشیا تیز حساس هستند، خراش برداشتن آن ها باعث می شود از همان محل خراش در برابر رطوبت آسیب پذیر شوند.
قیمت بیشتری نسبت به سبک مدرن دارن: این گزینه را نمی توان ایراد تلقی کرد، چون به هر حال تفاوتها باعث اختلاف قیمت میشوند. اما کابینتهای نئوکلاسیک نسبت به انواع هایگلاس و امدیاف و ملامینه که بیشتر در سبک مدرن استفاده می شوند، قیمت بالاتری دارند.